Begeleiding van volwassenen

Een complete zorgaanpak voor elke situatie

Het leven zit vol onverwachte wendingen. Een depressie, scheiding, overlijden of traumatische ervaring kan je wereld volledig op zijn kop zetten. Je zorgt minder goed voor jezelf – en raakt misschien zelfs financieel in de problemen. Er is geen overzicht meer. Voor jou, maar soms ook voor jouw gezin. Kom je er niet meer uit? Wij helpen je graag je leven weer op de rit te krijgen.

Stap voor stap bieden wij je weer perspectief

Dit doen wij door onze zorg volledig op jouw situatie en voorkeuren af te stemmen. Ben je een buitenmens? Dan begeleiden wij je in combinatie met sport of een wandeling. Liever thuis je administratie of huishouden weer op orde krijgen? Samen met jou pluizen we alles uit. Ons doel? Rust en ruimte creëren in jouw leefomgeving, je werk en eventueel je gezin.

Direct aanmelden

Persoonlijke zorg

Lukt het je niet meer om te werken? En zie je dat graag anders? Dan bereiden wij je voor op het sollicitatieproces. Of we gaan juist in gesprek met je huidige werkgever. Praktische hulp nodig in je gezin? Dan gaan we met iedereen thuis om de tafel. Als jij je gehoord en gesterkt voelt, is er namelijk ruimte voor persoonlijke groei.

Altijd een stap verder

Bij Demás plus gaan wij verder dan de standaard methodiek. Wij geven namelijk niet op. Een van onze vaste begeleiders leert jou door en door kennen. Vervolgens stellen jullie samen een praktisch plan op met doelen die voor jou haalbaar zijn. Of het nu om je administratie of het creëren van een prettige routine gaat. Heb je specialistische ondersteuning nodig? Dan kennen wij de juiste mensen.

Meld je aan voor begeleiding

Het is tijd om voor jezelf te kiezen! Wil jij ook de regie over je leven weer terugpakken? Wij bieden je graag weer perspectief met persoonlijke zorg. Laat jouw gegevens achter, dan regelen wij de rest. Van de aanvraag bij de gemeente tot het plannen van de intake. Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

Aanmelden