Ambulante jeugdhulp

Gooi het roer om met Demás plus

Lukt het door een depressie of stoornis niet meer om naar school te gaan? Of heb je thuis vaak ruzie, waardoor je niet lekker in je vel zit? Dan is het lastig om positief te blijven. Je wereld voelt steeds kleiner. Waarom is alles zo ingewikkeld? Je weet misschien nog niet waar je moet beginnen. En dat is ook helemaal niet erg. Bij Demás plus staan wij namelijk voor je klaar.

Met ambulante jeugdhulp ben jij weer klaar voor de start

Wat die start inhoudt? Dat bepaal jij. Wil je terug naar school? Dan begeleiden we je daarbij. We gaan in gesprek met jou, je ouders en je docent(en). Liever aan het werk? Dan zorgen we dat je voorbereid bent op het sollicitatieproces. We oefenen het gesprek en geven je tips om de zenuwen in bedwang te houden.

Kies voor rust en ruimte

De ambulante jeugdhulp van Demás plus begint bij een kennismaking. Wij bekijken jouw situatie het liefst van alle kanten. Waar loop je vast? En wat wil je bereiken? Door je goed te leren kennen, krijgen we een beeld van de ambulante jeugdhulp die bij jou past. Vervolgens maak je met je vaste begeleider een plan met haalbare doelen. Samen zorgen we ervoor dat jij weer met zelfvertrouwen in het leven staat.

Direct aanmelden

Past onze ambulante jeugdhulp bij jou?

Als je overweegt om hulp in te schakelen, snappen we dat je een goed gevoel wilt hebben bij de zorgaanbieder. Benieuwd wat onze ambulante jeugdhulp zo bijzonder maakt? Dit zijn de voordelen van Demás plus.

  • Wij bieden ambulante jeugdhulp op maat in regio Twente.
  • Samen met je vaste begeleider werk je aan haalbare persoonlijke doelen.
  • Je krijgt geen standaard behandeling, maar een aanpak die voor jou werkt.
  • Extra ondersteuning nodig? Wij brengen je in contact met de juiste hulpverlener.
  • Voelt de drempel te hoog? Wij regelen de aanvraag bij de gemeente.
  • ISO 9001-gecertificeerd en gespecialiseerd in interculturele hulpverlening

Wil jij het roer omgooien? Meld je aan voor ambulante jeugdhulp bij Demás plus. Daarna gaan wij voor jou aan de slag. Durf jij vandaag de eerste stap richting een betere toekomst te zetten? Wij ontmoeten je graag!

Meld je aan voor begeleiding

Heb je hulp nodig? En ben je bereid om aan jezelf te werken? Bij Demás plus staan wij voor je klaar. Met ambulante jeugdhulp op maat kan jij er straks weer tegenaan. Wil je je aanmelden? Laat je gegevens achter, dan regelen wij de rest. Van de aanvraag bij de gemeente tot het plannen van de intake.

Aanmelden