Gezinsproblematiek

Passende hulp voor alle gezinsleden

Soms hangt er thuis een gespannen sfeer. Misschien door een problematische scheiding, of juist door gedragsproblemen of psychische problemen bij een gezinslid. Ook een overlijden kan het leven volledig op zijn kop zetten. Heb je het gevoel dat de situatie thuis onhoudbaar is? En ben je op zoek naar passende hulp voor jou en je gezin? Het team van Demás plus staat voor jullie klaar.

Waar heeft jouw gezin mee te maken?

Binnen een gezin kunnen allerlei zorgen spelen. Deze kunnen dusdanig oplopen, dat jullie er samen niet meer uitkomen. Dit noemen wij gezinsproblematiek. Om ervoor te zorgen dat iedereen in het gezin zich gezien en begrepen voelt, werken wij met een aanpak op maat. Benieuwd waar Demás plus jullie mee kan helpen? Wij begeleiden gezinnen die bijvoorbeeld:

  • Dagelijks ruzie maken en geen uitkomst meer zien.
  • Te maken hebben met een problematische scheiding.
  • Een gezinslid hebben met psychische problemen, zoals een depressie.
  • Een gezinslid hebben met gedragsproblemen, zoals agressie.
  • Een gezinslid hebben met een (chronische) ziekte.

Herken jij je in een van deze situaties? En wil je samen met je gezin werken aan een betere toekomst? Een van de vaste begeleiders van Demás plus komt graag naar jullie toe. Wij begeleiden het hele gezin, gewoon bij jullie thuis of in de buitenlucht.

Wij bieden je op korte termijn de zorg die nodig is

Bij Demás plus is op korte termijn ook echt op korte termijn. Wij hebben namelijk geen wachtlijst. Zo weten we zeker dat wij jouw gezin snel passende zorg kunnen bieden. Kun jij het thuis niet meer overzien? Wij gaan graag met jullie aan de slag.

Meld je aan voor begeleiding

Kom jij er niet meer uit met je gezin? En ben je op zoek naar persoonlijke en effectieve begeleiding? Laat jouw gegevens achter, dan regelen wij de rest. Van de aanvraag bij de gemeente tot het plannen van de intake.

Aanmelden