Gedragsproblematiek

Een flexibele aanpak voor elk gedragsprobleem

Iedereen is weleens boos of gefrustreerd. Toch kan het na een tijdje uit de hand lopen. Bijvoorbeeld als je kind agressief is en anderen slaat. Of als een volwassene in je omgeving juist dit gedrag vertoont. Wil je hulp inschakelen voor iemand met gedragsproblemen? Of heb je jouw eigen gedrag niet meer in de hand? Weet dat er een passende oplossing is voor jouw situatie. Wij helpen je graag.

Van gedragsprobleem naar een betere toekomst

Als jijzelf of iemand in je omgeving gedragsproblemen vertoont, heeft dat invloed op iedereen in de omgeving. Dwars, prikkelbaar, antisociaal of zelfs agressief gedrag kan thuis, op school of op het werk voor onhandelbare situaties zorgen. Bijvoorbeeld als een volwassene of kind:

  • Continu ruzie maakt en zich verzet tegen regels.
  • Snel driftig, boos of gefrustreerd raakt.
  • Anderen de schuld geeft en geen verantwoordelijkheid neemt.
  • Agressief, intimiderend of ander overschrijdend gedrag vertoont.

Heb jij te maken met gedragsproblemen bij jezelf of in jouw omgeving? Bij Demás plus werken wij graag samen met jou aan een betere toekomst. Dit doen wij door onze zorg volledig op jouw situatie af te stemmen. Een van onze vaste begeleiders komt naar je toe en stelt een persoonlijk (en haalbaar) plan met je op. Is er specialistische hulp nodig? Dan schakelen wij de juiste mensen uit ons netwerk in.

Geen wachtlijst, dus op korte termijn aan de slag

Door psychische problemen kun je erg somber worden. Je zelfbeeld wordt steeds lager en je hebt vaak weinig energie. Kom je er zelf niet meer uit? Bij Demás plus hebben wij vaste begeleiders in huis die jou verder helpen. Als er specialistische zorg nodig is, zoals bij een verslaving, vallen wij terug op ons netwerk. En wist je dat wij geen wachtlijst hebben? Zo krijg je op korte termijn de zorg die jij nodig hebt.

Meld je aan voor begeleiding

Zorgt een gedragsprobleem voor een onhandelbare situatie thuis, op school of op je werk? Wij staan voor je klaar. Laat je jouw gegevens achter? Dan regelen wij de rest. Van de aanvraag bij de gemeente tot het plannen van de intake. Zien we je snel?

Aanmelden