Begeleiding van kinderen

Persoonlijke en veilige zorg bij jou thuis

Soms loopt het thuis niet zoals je wilt. Misschien gaan jij en je partner uit elkaar en roept dat verdriet, frustratie of angst op bij je kind(eren). Of heb je juist te maken met een kind dat agressie als uitlaatklep heeft. Schoppen, schreeuwen, slaan: je weet even niet meer waar je het zoeken moet. Heb je het idee dat je kind vastloopt? Wij bieden graag de zorg die jouw gezin nodig heeft.

Wij begeleiden je kind, gewoon bij jou thuis

Kinderen zijn gevoelig voor spanning in hun omgeving. Daarom vraagt begeleiding van kinderen om een persoonlijke en veilige aanpak. Demás plus komt daarom naar jou toe. Bij jou thuis krijgen we een goed beeld van de situatie – en kunnen we het kind in de eigen omgeving begeleiden.

Direct aanmelden

Kies voor overzicht

Speelt het probleem zich juist op school af? Ook dan gaan we mee. We leggen de docent uit wat er thuis speelt en leren je kind hoe het zich kan uiten. Ondertussen zijn wij er ook voor jou en je partner. Wij nemen graag wat druk bij je weg, zodat er weer wat ademruimte ontstaat. Soms is dat alles wat een gezin nodig heeft.

Begeleiding van kinderen én de rest van het gezin

Wat er ook speelt in jouw gezin: wij zijn er om je te helpen. Of je nu te maken hebt met een stressvolle, verdrietige gebeurtenis, of een kind hebt dat worstelt met gedragsproblematiek of psychische problemen. Van een depressie tot autisme en van agressie tot een trauma: Demás plus heeft voor elke situatie een oplossing.

Een van onze vaste begeleiders gaat samen met je kind én de rest van het gezin aan de slag. Daarbij werken we aan persoonlijke doelen die voor iedereen haalbaar zijn. Dat biedt perspectief!

Meld je aan voor begeleiding

Durf jij de stap te zetten naar persoonlijke begeleiding voor jouw gezin? Wij staan voor je klaar! Laat jouw gegevens achter, dan regelen wij de rest. Van de aanvraag bij de gemeente tot het plannen van de intake. Zullen we samen aan de slag gaan?

Aanmelden