Psychische problematiek

Een persoonlijk plan voor jouw situatie

Als je kampt met psychische problemen, zoals ADHD, autisme, een depressie of een angststoornis, maakt dat het leven een stuk minder leefbaar. Dagelijkse taken zijn behoorlijk ingewikkeld. Misschien lukt het zelfs niet meer om goed voor jezelf te zorgen. Heb je het gevoel dat je vastloopt door psychische problemen? En wil je de regie over je leven weer terugpakken? Wij gaan samen met jou de uitdaging aan.

Hier kan Demás plus je mee helpen

Wij zien ambulante zorg als een stukje maatwerk. Daarom zoeken we samen naar een blijvende oplossing, hoe complex jouw situatie ook is. Benieuwd waar wij je mee kunnen helpen? Wij begeleiden jongeren en volwassenen die bijvoorbeeld:

  • Niet meer naar school of hun werk gaan door een depressie.
  • Moeite hebben om het huishouden op orde te krijgen en houden.
  • Financieel in de problemen zitten en het overzicht kwijt zijn.
  • Door een gebrek aan routine niet meer voor zichzelf kunnen zorgen.
  • Mentaal uit balans zijn door een traumatische ervaring in het verleden.

Herken jij je in een van deze situaties? Dan stelt een van onze vaste begeleiders na een intake graag een persoonlijk plan met je op. Daarin leggen we samen doelen vast die voor jou haalbaar zijn. Ons doel? Zorgen dat psychische problemen je niet langer beperken. Dat is mogelijk, echt waar!

Persoonlijke begeleiding zonder wachtlijst

Door psychische problemen kun je erg somber worden. Je zelfbeeld wordt steeds lager en je hebt vaak weinig energie. Kom je er zelf niet meer uit? Bij Demás plus hebben wij vaste begeleiders in huis die jou verder helpen. Als er specialistische zorg nodig is, zoals bij een verslaving, vallen wij terug op ons netwerk. En wist je dat wij geen wachtlijst hebben? Zo krijg je op korte termijn de zorg die jij nodig hebt.

Meld je aan voor begeleiding

Loop jij vast door psychische problemen? Demás plus staat voor je klaar. Laat je jouw gegevens achter? Dan regelen wij de rest. Van de aanvraag bij de gemeente tot het plannen van de intake. Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Aanmelden