Alle ambulante zorg

De werkwijze van Demás plus

Soms heb je het leven even niet op de rit. Misschien zit je financieel in de problemen. Of ben je door een depressie of autismespectrumstoornis regelmatig het overzicht kwijt. Hoe dan ook loopt de spanning steeds hoger op. Niet alleen voor jou, maar soms ook voor je gezin. Heb je het gevoel dat je vastloopt? En weet je niet meer hoe je nu verder moet? Wij zijn er om je te helpen.

Met ambulante zorg bieden wij je weer toekomstperspectief

Waar je ook hulp bij nodig hebt: samen pakken we het aan. Bij jou thuis, of juist in de buitenlucht. Ambulante zorg gaat bij Demás plus namelijk verder dan de standaard methodiek. We duiken in je administratie, gaan met je gezin om de tafel of bereiden je voor op een belangrijk gesprek. Maar bovenal zorgen we voor rust. Rust in je hoofd, op school, op je werk of in je gezin. Ons doel? Jou weer perspectief bieden.

Meld je aan voor begeleiding

Kom je er niet meer uit? En wil je de regie over je leven weer terugpakken? Bij Demás plus staan wij voor je klaar. Met ambulante zorg op maat helpen wij je graag weer op weg. Laat je jouw gegevens achter, dan regelen wij de rest. Van de aanvraag bij de gemeente tot het plannen van de intake. Spreken wij je snel?

Aanmelden