Behandeling van depressie

Stap voor stap weer grip op het leven


Een depressie kan je kijk op het leven behoorlijk veranderen. Misschien val je lastig in slaap of kom je ‘s ochtends je bed niet meer uit. Dagelijkse dingen, zoals het huishouden, je boodschappen en administratie, voelen zo overweldigend dat je ze liever uitstelt. Het gevolg? Steeds minder overzicht en steeds meer spanning. Zie jij het allemaal niet meer zitten? Doe een beroep op Demás plus.

Wij steunen je als jij er niet meer uitkomt

Als je een depressie hebt, voelen kleine dingen vaak erg lastig. Daarom werken wij met kleine stapjes aan jouw herstel. Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Wij begeleiden jongeren en volwassenen die bijvoorbeeld:

  • Het huishouden maar lastig op orde krijgen.
  • Door hun depressie een verstoord slaappatroon hebben.
  • Niet meer naar school of werk gaan.
  • Hulp nodig hebben met dagelijkse taken in het gezin.
  • Behoefte hebben aan een praktische en haalbare routine.

Welke hulp heb jij nodig? Bij Demás plus bieden we zorg op maat. We stellen niet alleen een persoonlijk plan met je op, maar betrekken ook je omgeving bij je herstel. Wil je graag weer naar school of aan het werk? Dan begeleiden we je daarbij. Gewoon bij jou thuis, of in de buitenlucht.

Persoonlijke en praktische zorg zonder wachtlijst

Heb jij een depressie en wil je op korte termijn onze hulp inschakelen? Dat kan. Demás plus heeft namelijk geen wachtlijst. Zo weten we zeker dat wij jou snel de zorg kunnen bieden die je nodig hebt. Je staat er niet alleen voor.

Meld je aan voor begeleiding

Wordt jouw wereld steeds kleiner door een verlammende depressie? En wil je weer genieten van de mooie dingen in het leven? Laat jouw gegevens achter, dan regelen wij de rest. Van de aanvraag bij de gemeente tot het plannen van de intake.

Aanmelden