Ambulante hulpverlening

Krijg je leven weer op de rit

Als het leven tegenzit, stapelen de problemen zich al snel op. Misschien open je jouw rekeningen niet meer. Of krijg je het huishouden maar niet op orde. Je probeert een goede partner of ouder te zijn, maar door spanningen thuis zie je het even niet meer zitten. Of je gaat niet meer naar school, omdat een depressie je onder de duim houdt. Weet je niet meer hoe je verder moet? Wij bieden je graag weer perspectief.

Met ambulante hulpverlening helpen wij je weer op weg

Soms heb je alleen maar een zetje nodig. Soms werken we intensief aan jouw herstel. Bij jou thuis, op je werk, op school of juist in de buitenlucht. Wij stemmen onze aanpak volledig op jou af. Ambulante hulpverlening gaat bij Demás plus namelijk verder dan de standaard methodiek. Hoe onze ambulante hulpverlening er concreet uitziet? Laten we een paar voorbeelden noemen:

  • We gaan samen door alle mappen en brieven van jouw administratie, zodat jij de eerste stap naar een schuldenvrije toekomst zet.
  • Spelen er problemen thuis? Dan gaan we met jou en je gezin in gesprek. Ons doel? Zorgen dat jullie weer met elkaar communiceren.
  • Zit je thuis door een depressie? En wil je weer naar school of aan het werk? Wij gaan met je mee en bereiden je voor op belangrijke gesprekken.

Je leven weer op de rit

Tijdens een kennismaking brengen we jouw hulpvraag in kaart. Waar loop je tegenaan? En waar heb je ondersteuning bij nodig? Vervolgens ga je met je vaste begeleider aan de slag of schakelen we specialistische hulp in. Zo zorgen wij ervoor dat jij weer met zelfvertrouwen en een versterkt netwerk in het leven staat.

Direct aanmelden

Past ambulante hulpverlening bij mij?

Heb je psychische klachten, zoals een depressie of een autismespectrumstoornis? Of is er thuis sprake van een onveilige situatie? Zit je misschien wel tot je nek in de schulden? En heb je de motivatie om aan jezelf en de situatie te werken? Dan is de ambulante hulpverlening van Demás plus iets voor jou. Benieuwd naar onze voordelen? We zetten ze graag voor je onder elkaar:

  • Ambulante zorg op maat in de regio van Twente.
  • Stel samen met je vaste begeleider persoonlijke doelen op.
  • Geen standaard methodiek, maar een persoonlijke totaalaanpak.
  • De juiste mensen in huis én een netwerk voor specialistische ondersteuning.
  • Weet je niet waar je moet beginnen? Wij regelen de aanvraag bij de gemeente.
  • ISO 9001-gecertificeerd en gespecialiseerd in interculturele hulpverlening.

Meld je aan voor begeleiding

Loop je vast? En wil je jouw leven weer op de rit hebben? Kies voor ambulante hulpverlening bij Demás plus. Ons team van begeleiders staat voor je klaar. Laat je jouw gegevens achter, dan regelen wij de rest. Van de aanvraag bij de gemeente tot het plannen van de intake. Zet jij vandaag de eerste stap naar een betere toekomst?

Aanmelden