Interculturele hulpverlening

Toegankelijke zorg met een inclusief karakter

Heb jij een multiculturele achtergrond? En lukt het je daardoor niet om je in het Nederlands te uiten? Dan heb je misschien het gevoel dat hulpinstanties je niet goed begrijpen. Toch weet je dat je hulp nodig hebt. Maar waar moet je beginnen? Het team van Demás plus staat voor je klaar. Wij bekijken de situatie vanuit jouw achtergrond en bieden interculturele hulpverlening.

Demás plus is gespecialiseerd in interculturele hulpverlening

Wij delen niet alleen jouw culturele perspectief, maar zorgen er ook voor dat jij weer aansluiting vindt bij hulpverleners. Dat doen we allereerst door een (eventuele) taalbarrière te doorbreken. Of je nu Arabisch, Koerdisch, Armeens, Papiaments of Spaans spreekt: wij zorgen voor een hulpverlener die jou volledig begrijpt.

Ben jij een jongere of jongvolwassene? Dan weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om een klik te hebben met je hulpverlener. Al helemaal als deze een soortgelijke achtergrond heeft. Bij Demás plus doen we dan ook alles om jou op je gemak te stellen. Als jij je durft open te stellen, kunnen we namelijk gericht jouw situatie verbeteren. Het enige wat je hoeft te doen, is om hulp vragen.

Direct aanmelden

Hoe werkt interculturele hulpverlening precies?

Bij Demás plus helpen we iedereen die vastloopt in het leven. Of je nu te maken hebt met een depressie, gedragsproblematiek bij een gezinslid of financiële problemen. Met onze interculturele hulpverlening gaan we nog een stapje verder. We verdiepen ons in jouw culturele achtergrond en ondersteunen je op de manier die bij jou past. Als jij je veilig en begrepen voelt, is ons doel bereikt.

Ben jij toe aan een interculturele hulpverlener die je écht begrijpt? Zoek niet verder! Bij Demás plus stemmen wij onze aanpak volledig af op jou en je culturele achtergrond. Benieuwd of onze interculturele hulpverlening bij jou past? Lees snel verder.

  • Demás plus is gespecialiseerd in interculturele hulpverlening.
  • Van Arabisch en Koerdisch tot Papiaments: wij doorbreken de taalbarrière.
  • Werk met je vaste begeleider aan doelen die voor jou haalbaar zijn.
  • Je krijgt geen standaard behandeling, maar een aanpak die echt bij je past.
  • Heb je extra ondersteuning nodig? Wij schakelen de juiste specialisten voor je in.
  • Wij regelen de aanvraag van jouw indicatie bij de gemeente.
  • Demás plus is ISO 9001-gecertificeerd.

Wil jij met jezelf, je partner of je gezin aan de slag gaan? Ons team van specialisten staat voor je klaar. Het enige wat jij hoeft te doen, is om hulp vragen. Zet jij vandaag de eerste stap naar een betere toekomst?

Meld je aan voor begeleiding

Loop je vast? En wil je jouw leven weer op de rit hebben? Kies voor ambulante zorg bij Demás plus. Ons team van vaste begeleiders staat voor je klaar. Laat jouw gegevens achter? Dan regelen wij de rest. Van de aanvraag bij de gemeente tot het plannen van de intake. Durf jij de eerste stap te zetten?

Meld je aan