Begeleiding van gezinnen

Persoonlijke hulp voor het hele gezin

Als je gezin uit balans is, kan dat allerlei redenen hebben. Misschien zijn je kinderen onhandelbaar of zelfs gewelddadig. Of kun je door een onverwacht overlijden niet goed meer voor jezelf en je kinderen zorgen. Ook een scheiding kan veel spanning veroorzaken. Vooral als jij en je ex-partner het niet meer met elkaar eens zijn. Stapelen de problemen zich op? Wij zijn er om jullie te helpen.

Veilige en gerichte zorg in jullie eigen omgeving

Als je eenmaal om hulp durft te vragen, kan dit best spannend zijn voor het hele gezin. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom komt een van onze vaste begeleiders naar jullie toe. In de eigen, vertrouwde omgeving boeken we namelijk veel sneller resultaat. Ook krijgen wij zo direct een goed beeld van de situatie.

Direct aanmelden

Kies voor continuïteit

Wat is er nodig om weer rust en ruimte te creëren in jouw gezin? Wij begeleiden je tijdens dat hele proces. Of je nu te maken hebt met gedragsproblemen bij je kind of zelf even geen overzicht meer hebt. Emotioneel, financieel of praktisch: samen werken we aan een blijvende oplossing.

Een persoonlijke aanpak voor alle gezinsleden

Bij Demás plus zien wij zorg als maatwerk. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak voor jou, je (ex-)partner en je kind(eren). Door jullie goed te leren kennen, weten wij welke zorg het best bij iedereen past. Dit vertalen wij naar een zorgplan met praktische doelen. Zo krijgen jullie stap voor stap weer grip op het leven.

Is er specialistische hulp nodig in jouw gezin? Bijvoorbeeld als er sprake is van verslavingsproblematiek? Geen probleem. Wij kennen de mensen die daarbij kunnen helpen en leggen de contacten.

Meld je aan voor begeleiding

Wij bieden graag de persoonlijke begeleiding die jouw gezin nodig heeft. Durf jij om hulp te vragen? Laat jouw gegevens achter, dan regelen wij de rest. Van de aanvraag bij de gemeente tot het plannen van de intake. Zien we jullie snel?

Aanmelden