Begeleiding van jongeren

Een integrale aanpak voor als niets meer werkt

Heb je thuis een jongere die uit balans is door een depressie, verslaving of andere problematiek? En gaat je kind daardoor niet meer naar school? Dan voelt het misschien wel alsof de grond onder je voeten wordt weggeslagen. Je doet er alles aan om je kind weer op het rechte pad te krijgen, maar niets lijkt te werken. Wat nu? Demás plus is er om jullie te helpen.

Wij begeleiden jongeren in hun eigen omgeving

Waar speelt het probleem zich af? Is dat thuis, door bijvoorbeeld een depressie of gameverslaving? Of hangt je kind juist op straat met verkeerde vrienden? Bij Demás plus bekijken wij de situatie van alle kanten. Samen met jou, je kind en de school zoeken we naar een blijvende oplossing. Opgeven? Daar doen wij niet aan.

Direct aanmelden

Kies voor samenwerking

Onze begeleiding stemmen wij volledig af op de jongere. Lekker bewegen en sparren in de buitenlucht? Onze begeleiders doen mee. Liever thuis een goed gesprek voeren? Wij zijn een en al oor. De aanpak van Demás plus gaat namelijk verder dan de standaard methodiek. Wij zien zorg als maatwerk.

Begeleiding van jongeren, maar ook van hun ouders

Hoewel jij misschien denkt dat alleen je zoon of dochter begeleiding nodig heeft, zijn wij er voor het hele gezin. Dus ook voor jou. Spanning thuis heeft namelijk invloed op iedereen in het gezin. Waar jullie ook mee worstelen: wij zijn er om te helpen. Of het nu om gedragsproblemen of psychische problematiek gaat.

Demás plus werkt met vaste begeleiders en praktische, haalbare doelen. Door de jongere goed te leren kennen, weten wij precies welke zorg het best past. Samen zorgen we ervoor dat het leven weer leefbaar wordt (en blijft).

Meld je aan voor begeleiding

Met een praktische aanpak krijgen wij jongeren weer op de rit. Wil jij aan de slag met Demás plus? Laat jouw gegevens achter, dan regelen wij de rest. Van de aanvraag bij de gemeente tot het plannen van de intake. Zet jij de eerste stap?

Aanmelden