Woonbegeleiding

Werk samen met ons aan je zelfredzaamheid

Als je leven uit balans is, kun je dat aan verschillende dingen merken. Het huishouden schiet er vaak bij in, net als de boodschappen. En misschien stapelen de rekeningen zich ook steeds verder op. Waarom je het overzicht kwijt bent? Dat kan variëren van een autismespectrumstoornis tot een depressie. Hoe dan ook zie je het graag anders. Heb je hulp nodig in huis? Wij helpen je graag.

Voor als je thuis geen overzicht meer hebt

Met ambulante begeleiding zorgen we er samen voor dat jij weer vol zelfvertrouwen in het leven staat. Wij leren je met dagelijkse uitdagingen om te gaan, waardoor je steeds meer overzicht krijgt. Benieuwd of woonbegeleiding iets voor jou is? Wij helpen jongeren en volwassenen die:

  • Behoefte hebben aan een prettige en haalbare routine.
  • Er niet in slagen om het huishouden op orde te krijgen.
  • Financieel in de problemen zitten en het overzicht kwijt zijn.
  • Een interculturele achtergrond hebben en geen aansluiting vinden.
  • Niet voor zichzelf en hun omgeving kunnen zorgen door een depressie.

Herkenbaar? Weet dan dat je altijd op ons team kunt terugvallen. Wij komen naar je toe en pluizen samen met jou de situatie uit. Ons doel? Rust en ruimte in jouw omgeving creëren, zodat jij ook weer rust en ruimte in jezelf vindt.

Op korte termijn aan de slag bij jou thuis

Wist je dat Demás plus geen wachtlijst heeft? Dat betekent dat wij op korte termijn met jou aan de slag kunnen. Heb jij hulp nodig met het huishouden, je administratie of andere dagelijkse taken? Wij zijn er voor je.

Meld je aan voor begeleiding

Loop jij thuis vast? Maak het weer overzichtelijk voor jezelf door op tijd hulp in te schakelen. Wij helpen je graag verder. Laat jouw gegevens achter, dan regelen wij de rest. Van de aanvraag bij de gemeente tot het plannen van de intake.

Aanmelden