Over ons

Maak kennis met ons

Terug naar de kern

Wij kijken niet alleen naar de huidige problematiek van het individu of het gezin, maar ook naar de achterliggende oorzaak/oorzaken. Door inzicht te krijgen in de achterliggende oorzaak/oorzaken, kan Demás plus goed aansluiten op de hulpvraag en kunnen wij gepaste zorg leveren.

Over Demás Plus

Demás plus is ontstaan vanuit het idee dat elk individu na de hulpverlening zelfstandig door moet kunnen gaan met zijn of haar leven. Daarom staat Demás plus stil bij de volgende vragen: wat gebeurt er wanneer de hulpverlener weer weggaat? Heeft het individu, de familieleden en/of het sociale netwerk de juiste handvatten, het inzicht en de vaardigheden om in het dagelijks leven te kunnen omgaan met de problematiek wanneer er geen hulpverlening is?

Deze vragen zijn ook belangrijk voor het individu dat geen sociale ondersteuning heeft. Individuen zonder sociale ondersteuning hebben constant te maken met de harde realiteit dat ze zelf alles moeten doen en vaak geen netwerk hebben waardoor het niet opvalt wanneer het individu hulp nodig heeft. Demás plus wil deze individuen ondersteunen en helpen om de juiste vaardigheden te ontwikkelen om zo een sterk netwerk op te bouwen en te behouden.

Direct aanmelden

De speerpunten van Demás plus

Tijdens het begeleidingstraject houden wij ons aan de vier speerpunten affectie, structuur, continuïteit en vertrouwen. Dit bevordert de veiligheid binnen een onstabiel gezin en het zorgt ervoor dat een individu voldoende handvatten heeft om het opgebouwde netwerk te onderhouden.

1

Affectie

Ieder mens heeft liefde, respect en betrokkenheid nodig. Dit is een belangrijk aspect voor een gezonde ontwikkeling. Demás plus wil gezinnen en individuen hierin versterken.

2

Structuur

Naast het ontvangen van affectie, is structuur ook belangrijk voor de ontwikkeling van ieder mens. Voorbeelden hiervan zijn: dag- en nachtritme, werk, dagbesteding en vaste eettijden/-patronen. Structuur zorgt voor de nodige vaardigheden die later van belang zijn om in de maatschappij te kunnen functioneren.

3

Continuïteit

Om veiligheid te creëren is het van belang dat affectie en structuur niet alleen gelden voor de korte termijn, maar juist ook voor de langere termijn. Het geven van structuur en affectie zorgt ervoor dat een individu voorspelbaar handelt en dat individuen op elkaar kunnen vertrouwen.

4

Vertrouwen

Het laatste speerpunt is vertrouwen hebben. Niet alleen vertrouwen in jezelf, maar ook vertrouwen in anderen. Dit zal er voor zorgen dat alle individuele leden zich veilig zullen gaan voelen.

Het team van Demás plus

Khalid Boussata

Zaakwaarnemer

Hazael Martis

Zaakwaarnemer

Milaad Soro

Ambulant hulpverlener

Tamara Sarkees

Ambulant hulpverlener i.o.

Fatiha Zinad

Ambulant hulpverlener

Anna Kasparova

Ambulant hulpverlener

Liz Wellinga

Ambulant hulpverlener

Fatin Habash

Stagiaire

Linda Koeling

Veiligheidsfunctionaris

Chaima Snoussi

Ambulant hulpverlener

Merve Dogan

Ambulant hulpverlener

Sevde Dogan

Zaakwaarnemer

Muhammed Canel

Ambulant hulpverlener

Nikki Smeenk

Gedragswetenschapper

Marina Amseian

Ambulant hulpverlener

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij een ambitieuze teamspeler die zichzelf graag verder ontwikkelt binnen de ambulant zorgverlening? Bekijk dan onze vacatures.

Bekijk alle vacatures